عدم مغایرت طرح افزایش نمایندگان مجلس با سیاست‌های کلی نظام قائم‌پناه: پزشکیان گفته قانون حجاب را نمی‌توان اجرا کرد پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد

سردار غیب پرور در مناطق سیل زده شهر حمیدیه: بسیج خود را نوکر و خادم مردم می داند

سردار غیب پرور گفت: در استان خوزستان به دلیل حجم زیاد آب و شرایط خاص آن 8 استان به عنوان معین جهت کمک رسانی و امداد رسانی انتخاب شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 08
کد خبر: ۸۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر ، قبل از ظهر امروز سردار غلامحسین غیب پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین با حضور در مناطق سیل زده استان خوزستان با مردم ولایت مدار و سیل زده شهرستان حمیدیه دیدار و گفتگو کرد.

 

سردار غیب پرور در این دیدار گفت: بسیج خود را نوکر و خادم مردم می داند و اولویت اول آن حفاظت از جان مردم است و تمام تلاشمان را بکار می گیریم تا در این امر مهم شرمنده نشویم.

 

جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج اولویت دوم بسیج را مشارکت مردم بویژه جوانان بسیجی عنوان کرد و افزود: مردم ولایت مدار و خون گرم خوزستان با اعتماد به نهادهای مردمی، گروه های جهادی و همچنین مشارکت گروهی می توانند گام موثری در تسهیل این شرایط اضطراری بردارند.

 

رییس سازمان بسیج مستضعفین افزود: در استان خوزستان به دلیل حجم زیاد آب و شرایط خاص آن 8 استان به عنوان معین جهت کمک رسانی و امداد رسانی انتخاب شدند.

 

سردار غیب پرور در همین خصوص اضافه کرد: با شرح وظایف و تقسیم کار برای استان های معین و پای کار بودن بسیجیان و جهادگران جای هیچ گونه نگرانی نیست و در اسرع وقت با تلاش همگانی مشکلات حل خواهد شد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج در این دیدار ابراز امیدواری کرد: بسیج در نظر دارد با همکاری بنیاد مسکن در ساخت واحدهای مسکونی قدمی در جهت تسکین آلام مردم بردارد.

ارسال نظر